Info-møde om luksus-retreat i Tunesien


Begivenhedsdetaljer


🌟 INFOMØDE 🌟 INFOMØDE 🌟 INFOMØDE 🌟

Så er vi klar med et fortryllende luksus-retreat på det 1001-nat-inspirerede spa- og wellnesshotel Odyssee Resort Thalasso & Spa.

Rejsen er for dig, som vil investere kvalitetstid i DIG selv sammen med andre.
Har du brug for at geare ned, lægge afstand til hverdagen og arbejde kropsligt og mentalt med dig selv, er denne rejse noget for dig.

I oktober rusker efteråret og mørket har sænket sig over skønne Danmark. Sug det allersidste ud af solens varme stråler og
tag med til eksotiske Tunesien og boost din energi. Lad op i vidunderlige Zarzis med strand og wellness lige udenfor døren sammen med to dygtige og dedikerede undervisere og en gruppe veloplagte yoga- og mindfulnessinteressede deltagere.

Opholdet inkluderer fuld forplejning på det luksuriøse resort i 7 dage (ekskl. alkohol), en bred vifte af yoga, mindfulness, meditation og åndedrætsarbejde, massage/hamman-behandling og rige muligheder for at komme endnu tættere på din essens.

Vi afholder infomøde om det fantastiske retreat, hvor du kan høre endnu mere om stedet, rejsen og programmet, se billeder og få svar på alle dine spørgsmål.

Du kan også hente den gratis digitale folder om luksus-retreatet her

Tjek hjemmesiden for yderligere info

Mød op i studiet hos
Dit -Liv – Din Trivsel
v. Pia Mandalis
Kragsbjergvej 17
5000 Odense C

Tilmelding til Pia på 28951370.

Vi glæder os til at tage dig med på en visuel og auditiv tur til Tunesien d. 23. april og måske rejse og opleve sammen med dig i oktober 19.

Kærlig hilsen
Lisbeth Danielsen & Pia Mandalis