Kakao-Ceremoni & Nymåne-Magi


Begivenhedsdetaljer


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til Kakao-Ceremoni & Nymåne-Magi, hvor du fordyber dig i:

YOGA – til at åbne kroppen
MEDITATION – til at åbne sindet
RÅ KAKAO – til at åbne hjertet

Ren rå kakao har altid været brugt som en hjerteåbner, – en drik, som giver dig mulighed for at skabe kontakt til din indre kerne.

Den åbner vejen til dit hjerte, så de processer, som er i gang i dig – uanset om du ønsker at uddybe din forståelse af, hvem du er, slippe gamle mønstre og -traumer eller bevæge dig ind i et mere selvsikkert rum – glider lettere.

Uanset hvilken sti, du er i gang med at trampe, giver kakaoen dig mulighed for indsigt og bevidsthed til at styre målrettet mod dit mål.

Kakaoen frigiver en masse af kroppens egne feel-good-stoffer, uden – på nogen måde – at være euforiserende.

Denne gang forenes Kakao-Ceremonien med oktobers allermørkeste nat, hvor himlen er præget at mørke og nymåne. Starten på en ny månecyklus, ny begyndelse.

På denne dag er du i særlig dyb kontakt med dine følelser og sårbarhed og har mulighed for at komme endnu tættere på din essens og få kontakt til det, som er vigtigt for dig lige nu.

Brug nymånens Kakao-Ceremoni til at sætte intentionerne for den kommende månecyklus og mobiliser dit fokus og din energi i den retning, du ønsker at bevæge dig.

Hvornår
Onsdag d. 27. november kl. 18.30-20.00

Hvor
Dit Liv – Din Trivsels hyggelige Studio på Kragsbjergvej 17, 5000 Odense C

Hvem
Arrangementet er for alle og du behøver ikke have noget kendskab til hverken yoga eller meditation, før du kommer.

Max. 10 deltagere

Pris & tilmelding
Det koster 200,- kr.
Du tilmelder dig og betaler via billetlinket og modtager straks en bekræftelsesmail.

Underviser
Pia Mandalis fra Dit Liv – Din Trivsel

Lidt mere om ceremoniel kakao
Gennem årtusinder har ren rå kakao været brugt som medicin af de oprindelige kulturer i Maya- og Azteker-riget. Kakaofrugten er så rig på næringsstoffer, at den langt overgår alle andre super-foods. Kakaofrugten er – næst efter vand – det sundeste, du kan give din krop. Vel at mærke i den rene rå form, ganske uforarbejdet og ikke formet i lyse og mørke chokoladebarer med eller uden fyld.

Kakaofrugten indeholder mere end 600 kendte næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Kendetegnende for kakaofrugten er dens høje indhold af antioxidanter, som bl.a. beskytter mod for højt kolesteroltal. Kakao virker styrkende på hele blodkredsløbet og booster derfor generelt et sundere helbred.

Ceremoniel kakao bliver brugt på mange forskellige måder, alle med formålet at hele og/eller skabe kontakt med det guddommelige.

Rå kakao er desuden et anerkendt middel mod tungsind, pga. dens anti-depressive virkninger. Det gode ved kakao, modsat kemiske midler mod fx depression er, at kakao ikke lukker andre steder i hjernen ned, men åbner op for en generel følelse af velvære.

Du kan altid ringe/skrive til Pia Mandalis på tlf. 28951370, hvis du har brug for uddybende informationer eller har spørgsmål til Ceremonien.

Hør også Metta Myrna fra Kærlig Kakao i København fortælle om kakaoens mange gevinster.