Nærende Kakao-Ceremoni


Begivenhedsdetaljer


 

For at komme mørket i møde, inviteres du til en lækker KAKAO-CEREMONI

Ceremonien består af:
YOGA –  til at åbne kroppen
MEDITATION – til at åbne sindet
RÅ KAKAO – til at åbne hjertet

…og foregår torsdag d. 22. november kl. 18.00 – 19.30
i Dit Liv – Din Trivsels skønne Studio på Kragsbjergvej 17, 5000 Odense C

 

Ren rå kakao har altid været brugt som en hjerteåbner, – en drik, som giver dig mulighed for at skabe kontakt til din indre kerne. Den åbner vejen til dit hjerte, så de processer, som er i gang i dig – uanset om du ønsker at uddybe din forståelse af, hvem du er, slippe gamle mønstre og -traumer eller bevæge dig ind i et mere selvsikkert rum – glider lettere.

Uanset hvilken sti, du er i gang med at trampe, giver kakaoen dig mulighed for indsigt og bevidsthed til at styre målrettet mod dit mål. Kakaoen frigiver en masse af kroppens egne feel-good-stoffer, uden – på nogen måde – at være euforiserende.

 

Pris
150,- kr.

 

Deltagelse
Arrangementet er for alle og du behøver ikke have noget kendskab til hverken yoga eller meditation, før du kommer.
Max. 8 deltagere.

 

Tilmelding og betaling

 

Lidt om ceremoniel kakao:
Gennem årtusinder har ren rå kakao været brugt som medicin af de oprindelige kulturer i Maya- og Azteker-riget. Kakaofrugten er så rig på næringsstoffer, at den langt overgår alle andre super-foods. Kakaofrugten er – næst efter vand – det sundeste du kan give din krop. Vel at mærke i den rene rå form, ganske uforarbejdet og ikke formet i lyse og mørke chokoladebarer med eller uden fyld.

Kakaofrugten indeholder mere end 600 kendte næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Kendetegnende for kakaofrugten er dens høje indhold af antioxidanter, som bl.a. beskytter mod for højt kolesteroltal. Kakao virker styrkende på hele blodkredsløbet og booster derfor generelt et sundere helbred.

Ceremoniel kakao bliver brugt på mange forskellige måder, alle med formålet at hele og/eller skabe kontakt med det guddommelige.

Rå kakao er desuden et anerkendt middel mod tungsind, pga. dens anti-depressive virkninger. Det gode ved kakao, modsat kemiske midler mod fx depression er, at kakao ikke lukker andre steder i hjernen ned, men åbner op for en generel følelse af velvære.

 

Læs evt. artiklen fra Det Gode Liv i Berlingske Tidende (maj 2017):
Til kakaoceremoni: »Hvis du giver kakaoen lov, kan du bruge den til at komme i kontakt med det i dig, som du trænger til at mærke«