Lav din egen mala – inkl. komplet materialesæt

 

Lav din helt personlig mala

En mala er et meget personligt smykke. Mange bruger malaen som et meditationsredskab eller som en påmindelse om et særligt opmærksomhedspunkt.

De perler, du vælger at opbygge din mala af, har alle specifikke energetiske egenskaber. Vælg selv, hvilke halvædelsten, kvarts eller krystaller, din mala skal bestå af.

Der findes få ting så smukke som et helt unikt smykke. Et smykke, der både pynter og samtidig har lige præcis den betydning og funktion, du lægger i det i fremstillingsprocessen.

Du kan kreere et super personligt smykke og fylde det med positive tanker og specifikke intentioner. På den måde bliver det så meget mere end et smykke.

 

 

Få hjælp og inspiration til at fremstille din helt egen mala

Jeg lavede min første mala i 2016. Det krævede en del eksperimentering og jeg ledte højt og lavt for at finde gode råd og brugbare instruktionsvideoer. Jeg synes selv, jeg er nået i mål, men nyder stadig at videreudvikleog bruge min kreativitet til at skabe nye malaer.

Jeg bruger primært mine malaer til at hente styrke og grounding i, når jeg står i udfordrende situationer, som virkelig kræver overblik og stærk grounding. Måske før en vigtig opgave, en svær samtale eller hvis jeg ønsker mere kærlighed i en relation. Jeg udvælger en specifik mala til situationen og både perlernes energetiske egenskaber og selve  intentionen, malaen er fremstillet med, støtter og styrker mig på dagen.

 

Jeg har stor glæde af alle mine malaer, som jeg efterhånden har en hel del af.

Jeg oplever, at mine malaer brister over tid. Det betyder blot, at jeg ikke længere har brug for netop dén malas styrke og energi, fordi jeg er nået i mål med min intention for malaen eller den udfordring, jeg står overfor.

For at du skal få en god oplevelse med at kreere din egen personlige mala, har jeg forsøgt at fremstille lige præcis det instruktionsmateriale, jeg selv savnede. Jeg håber, du finder det brugbart og givende, så du får en ganske særlig oplevelse med din mala allerede fra øjeblikket,   hvor du beslutter dig for dit design og perle.

Det her får du:

Frit valg mellem 6 forskellige perler: tigerøje, rosenkvarts, lava, howlite, obsidian, sodalit

Alle nødvendige redskaber med i dit materialesæt (tang, nåle, øvesnor, lim)

Komplet materialesæt med 108 perler, silkesnor, tassel og guruperle

10 instruktionsvideoer, worksheets og bonusmateriale

Følg workshoppen hvor og hvornår det passer dig

Grundige instruktioner gennem hele processen

Adgang til hele workshoppen med det samme

Fif og ideer til anvendelse af din unikke mala

Let adgang til kurset med personlig kode

Ekstramateriale til at forfine din mala

Evig adgang til workshoppens

 

 

Om mig

Mit navn er Pia og jeg har arbejdet med min krop og sind, bl.a. gennem yoga og mindfulness gennem de sidste 7 år.

Jeg er en rutineret underviser og har hold i forskellige yogaformer, mindfulness og meditation. Desuden er jeg uddannet Mastercoach og Tankefeltterapeut og arbejder også med lydhealing, ansigtsyoga og – massage.

Når du tilmelder dig workshoppen får du automatisk mit nyhedsbrev, som udsendes 6-12 gange om året. Nyhedsbrevet kan indeholde inspiration til autentisk væren i livet, guidede lydfiler og spændende tilbud om events, workshops, kurser og retreats. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig med et enkelt klik.