Sådan foregår det

Der kræves ingenting af dig, når du deltager i en gong-meditation eller en lydhealing.
I begge tilfælde ligger du passivt og tager imod gongernes lydbølger og -vibrationer.

Du kan enten vælge at deltage i en lydmeditation for en samlet gruppe eller at modtage individuel lydhealing.

 

Lydmeditation for grupper
En fælles lydmeditation for en gruppe foregår liggende på en yogamåtte med den nødvendige understøttelse af din krop. Du putter dig under et lunt tæppe og måske vælger du også at lægge en afspændende og velduftende øjenpude over dine øjne.

Pia indleder meditationen med en kort guidet meditation, som hjælper dig til at være tilstede i lokalet med din fulde opmærksomhed. Derefter stopper ordene og lydene fra gongerne tager over og indhyller dig i et stærkt og  kraftfuldt lydunivers. Gongernes lyde masserer både din krop udefra og indefra og efterlader. Det er almindeligt, at du oplever følelser komme op til overfladen. Det kan både være rare og behagelige følelser, eller følelser, som du måske har fortrængt. Bare vær med det, der er og lad din krop reagere intuitivt.

Meditationen afsluttes med en kort periode med stilhed. Derefter bringes du blidt tilbage til rummet ved lyden af blide og smukke toner fra en koshi-klokke (vindspil)

 

Individuel lydhealing
Når du vælger at få en individuel lydhealing, målrettes healingen efter de ønsker, du har. Måske oplever du spændinger i kroppen eller smerter, du ønsker at forløse. Det taler vi om, inden lydhealingen går i gang.

Lydhealingen foregår liggende på en massagebriks med den nødvendige understøttelse af din krop. Du indhylles i et varmt tæppe og vælger måske at læggen en afspændende og velduftende øjenpude over dine øjne.

Også her guides du ind i en behagelig tilstedeværelse på briksen, hvorefter den egentlige lydhealing begynder.

Meditationen afsluttes med en kort periode med stilhed. Derefter bringes du blidt tilbage til rummet ved lyden af blide og smukke toner fra en koshi-klokke (vindspil).

Hvis du har lyst og behov, taler vi efterfølgende om dine oplevelser under lydhealingen.