Sådan foregår ansigtsyoga

Når du kommer til ansigtsyoga, kan du enten komme alene og få en individuel session eller være med på et hold eller en workshop.

 

Individuelle sessioner
Her arbejder vi ud fra dine ønsker om evt. specifikke områder i dit ansigt eller særlige problematikker, du søger en løsning på.

 

Du præsenteres for en bred vifte af øvelser og teknikker og jeg skruer et program sam-men til dig, som du kan træne videre med derhjemme på egen hånd. Det er en god ide at få et par opfølgende sessioner, så du kom-mer i mål med dine ønsker, hvad enten det er ren velvære, opstramning eller af-spænding.

 

 

En individuel session varer 60-75 minutter og koster 750,- kr.

Du kan bestille tid til en individuel session her eller købe et klippekort til tre sessioner.
Det koster 1950,- kr.

 

Hold- og workshops
Når du melder dig til holdundervisning, modtager hele holdet den samme undervisning og de samme instruktioner. Vi arbejder all round og kommer omkring både øvre og nedre del af ansigtet, hals/nakke/skuldre, samt den øverste del af brystet.

 

 

Vi arbejder dels med muskulære øvelser, dels med akupressur, og lymfedrænage. Du udforsker teknikker, som både involverer redskaber som bolde, krystalruller og sten, samt massage direkte med fingerspidser og hænder. Du får samtidig viden om de forskellige krystallers energetiske egenskaber.

Du lærer forskellige åndedrætsteknikker og lette meditative teknikker, som skaber velvære indefra og ud.

Energiøvelser, hvor bl.a. tapping anvendes, er også en del af undervisningens indhold.

 

 

 

Vi arbejder primært siddende, mens vi går i dybden foran spejlet med en del af øvelserne. Nogle øvelser foregår også liggende på en yogamåtte, fx under boldmassagen og mens du guides gennem blide yogaøvelser for den øvre del af kroppen.

De anvendte teknikker er bl.a inspireret af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), samt teknikker fra Indien og det øvrige Østen.

Det er selvfølgelig muligt at få enkelte individuelt tilpassede teknikker med hjem, men fokus er på den samlede gruppe.

Du skal møde op uden makeup eller afrense din makeup ved ankomst.

 

Du kan finde kommende workshops og holdundervisning her