Jeg har truffet et valg!
Jeg bæller ikke længere kaffe.
I stedet tuner jeg ind og mærker efter, om jeg lige nu er styret af vanens magt, trang eller en reel lyst til kaffe.
Den lille opmærksomhed på nydelse og lyst har nedsat mit kaffeindtag overraskende meget.
Til gengæld kræser jeg om de få kopper kaffe, jeg drikker.
For nydelsen skal være optimal.
Jeg har eksperimenteret gennem en rum tid…
Skal det være instant, filter eller stempel?
Formalet eller friskmalet?
Delikatessekaffe på espressomaskine?
Eller måske kaffe i kapsler?
Men det er jo kun den ene halvdel af en rigtig god kom kaffe.
Den anden – og mindst lige så vigtige detalje – er toppingen, nemlig mælken.
For:
Skal den være kold eller varm?
En let, luftig og halvflydende skum?
Eller med et lækkert låg af fast mælkeskum, som kaffen nærmest suges op igennem?
Gennembruddet kom med mælkeskummeren fra Realcoffee.
Med den flyttede den optimale nydelse og hyggelige cafestemning ind i mit stue.
Det lille vidunder laver lækker kold mælkeskum til den hotte kop kaffe eller iskaffen, luner mælken til den allerførste morgenkop eller topper kaffen med lækker hvid og luftig mælkeskum.
Så bliver hver eneste kop en nydelse, en ægte stjernestund.
Jeg er simpelthen så glad for min nye mælkeskummer.
For selv om jeg slet ikke er gadget-typen, så er der bare noget, som bringer så meget nydelse ind i hverdagen, at det nærmest bliver en umulighed at undvære den.
Kaffen bliver bedre end café-kaffe og til en helt anden pris. Du kan endda vælge at fuldende forkælelsen med et lille sip kaffesirup – helst hjemmelavet… (opskrifter kommer snart ❤️)
Jeg er endda lige ved at være i mål med min allerførste kaffeart 😍
#reklame