Sådan foregår coaching

Du kan vælge mellem forskellige former for coaching:

  • 1:1 coaching i Dit Liv – Din Trivsels trygge og hyggelige lokaler
  • walk-and-talk, som er coaching i naturen
  • Coaching via Skype/telefon
  • Gruppecoaching, evt. på arbejdspladsen eller lign.

Fælles for de forskellige former er, at samtalen er det bærende element.
Dit Liv – Din Trivsels opgave er bringe forskellige teknikker og redskaber i spil og bane vejen for, at du kan se og føle ind i dig selv. Løsningen på dine udfordringer findes altid i dig selv, – du skal blot få øje på den.

For nogle mennesker vil det være fint at sidde overfor hinanden og tale, mens andre oplever den traditionelle samtaleform som vanskelig. De vil finde det lettere at gå eller cykle en tur samtidig med, at svære emner og personlige forhold vendes. Bevægelse hjælper ordene på vej…

 

1:1 coaching

Der en en lang tradition for god øjenkontakt og intens lytning i en coachingsamtale. Det er ikke uden grund, at samtaler ofte foregår sådan, da kropsproget også fortæller en hel del.

 

Walk-And-Talk-samtale

Walk-And-Talk-samtaler  finder sted ude i naturen eller i nærområdet. Vi taler sammen, mens vi går. I modsætning til den mere formelle samtaleform, er intens øjenkontakt ikke en mulighed, hvilket får nogle til at slappe mere af.  Samtidig gør bevægelse godt og hjælper ord på vej.

Vejret er ingen hindring, – vi klæder os på efter forholdene.

 

Samtale via Skype

Sommetider forhindrer tidsnød  og geografi muligheden for at mødes ansigt til ansigt. Der kan også opstå akutte behov for en coachingsamtale, hvor det ikke kan lade sig gøre at mødes fysisk. Her er en live-samtale via Skype eller lign, en oplagt mulighed. Trods nogles fordomme mod den distancerede samtaleform, fungerer den ganske udmærket og det er ikke vanskeligt at “føle” hinanden.

 

Gruppecoaching for mindst to personer

Kender du at dele problematikker med en anden person? Det kan fx være et forældrepar, som føler sig fastlåste i deres forældrerolle, nogle kolleger, som trickes af chefen eller en fælles kollega, veninder, hvis forhold er udfordret, eller et kærestepar, som ønsker hjælp til deres kommunikation.

 

Coachingsamtalerne finder sted i Dit Liv – Din Trivsels hyggelige og trygge lokaler på Kragsbjergvej i Odense C. Dog kan walk-and-talk-samtalernes startsted aftales fra gang til gang.

 

Her finder du information om priser.