Om

id-om-mig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg hedder Pia Mandalis, og er indehaver af virksomheden Dit Liv – Din Trivsel, ID-Coaching Odense, hvor jeg bl.a. har samtalerum til coaching, overspisnings-forløb og TFT/EFT samt et træningslokale til mindfulnessforløb.

Hele mit liv har jeg arbejdet med mennesker og udvikling af deres potentiale. Jeg startede som ganske ung i foreningsverdenen som frivillig trampolininstruktør for børn, unge og voksne. Den interesse tog meget af min tid i over 20 år. Via min læreruddannelse og arbejde som underviser har jeg fortsat mit relationsarbejde og hjulpet hundredevis af elever gennem faglige og personlige udfordringer.

Efterhånden er det gået op for mig, hvor stor en forskel det gør, om mennesker fokuser på mangler eller styrker. Jeg er af den helt klare opfattelse, at vi alle kan meget mere, end vi tror. Vi rummer uendelige evner, talenter og ressourcer, som ligger latent i os og venter på at blive opdaget og taget i brug. Ofte er det manglende mod eller frygt, der står i vejen for forandring og udvikling.


Coaching

I 2015 besluttede jeg mig for at gå all-in i dette arbejde. Jeg er nu færdiguddannet lifecoach fra ID-Academy, samt Mastercoach i sundhed, trivsel og relationer. Derudover har jeg fordybet mig indenfor BED (Binge Eating Disorder) og tilbyder både individuelle forløb, samt gruppeforløb for personer med tvangsoverspisning. Gennem de sidste snart tre år har jeg arbejdet som frivillig i Landsforeningen mod spiseforstyrelser og selvskade. Det frivillige arbejde har jeg suppleret med en overspisningscoach-uddannelse hos Morten Elsøe i 2017.


Mindfulness

Sideløbende med det har jeg praktiseret mindfulness i flere år og er også uddannet mindfulness-instruktør ved Mindfulness Akademiet.


Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik

Jeg er lige nu igang med at uddanne mig indenfor tankefeltterapi (TFT) og emotionel frihedsteknik (EFT), som er meget effektive metoder, der tager udgangspunkt kroppens meridianbaner. Når kroppens akupunkturpunkter aktiveres, forbindes følelser og fysisk og kroppen healer ubehag og traumer.

 

Mine pædagogiske praksiserfaringer, coaching- og mindfulness danner den perfekte basis for mit arbejde med at hjælpe og støtte menneskers selvudvikling.


Mor, kæreste og livsnyder

Privat er jeg mor til 3 børn + 2 bonusbørn. Jeg bor i Odense, hvor jeg cykler rundt til de mange kulturtilbud og cafeer. 2-3 gange om måneden sidder jeg i LMS’s lokaler som frivillig rådgiver og gruppeleder for personer med spiseforstyrrelser, samt deres pårørende. Jeg dyrker dance fitness flere gange om ugen og benytter enhver lejlighed til at rejse. Mine rejser giver mig en dybere forståelse for andre menneskers vilkår – noget, der også betyder meget i mit arbejde som coach og mindfulnessunderviser.

Jeg har et optimistisk og positivt livssyn og gør mit til, at det smitter af på mine omgivelser.

Jeg vil glæde mig til at arbejde sammen med dig om dig og din rejse mod udnyttelse af dine egne indre ressourser.