Referencer

Pia var lynhurtig til at opsamle et mønster i nogle problematikker som bl.a udløser fastlåsthed og manglende handlekraft. Hun fik sat fokus på, hvor indsatsen skal koncentreres. Alt sammen i en utrolig tryg og rar atmosfære. God og grundig indføring i terapiformen (red. TFT/EFT)
En utrolig fin og varm behandling. Efter en time havde jeg den fineste ro i kroppen og fået mange ting sat i perspektiv. Det er nu halvanden uge siden. Jeg har stadig glæde af behandlingen og anvender de små øvelser som jeg blev anbefalet, og jeg glæder mig til næste session.

Ros og stor anerkendelse til Pias faglige dygtighed og hendes utrolige varme og indfølende væsen. Hun har en unik evne til at holde fokus og guide mig hen til nogle nødvendige erkendelser.

Søs

 

Du er simpelthen så dygtig til at coache. Du gør en kæmpe forskel for mig. Det hjælper mig helt sikkert i den rigtige retning

Tine

 

Jeg følte mig fuldstændig tryg ved at åbne mig for Pia. Hun var hurtig og skarp til at afklare situationen og forstå sammenhænge. Pia er god til at stille kloge spørgsmål, som skaber refleksion, og hun hjalp mig med at sætte mine problemstillinger i perspektiv, således at jeg fik taget mig sammen til at tage de nødvendige beslutninger og derefter også at handle på dem, på en konstruktiv måde. Pia gav mig lige det lille skub jeg behøvede, for selv at tage ansvar for at skabe de forandringer, som jeg havde brug for.

Anita

 

Jeg har været til coaching hos Pia. Jeg fik vendt nogle ting fra mit liv, som for mig, har fyldt rigtig meget, nogle ting som jeg ikke lige selv har kunne finde frem til en rigtig løsning på. Efter at have været hos Pia har jeg fik nye værktøjer til at tackle de ting, som indtil nu har været svære og jeg har fået en anden indgangsvinkel til tingene og de problemer, der var i min verden, virker slet ikke så besværlige og store mere, efter Pia har guidet mig på rette kurs.

Ditte

 

Middelfart Kommune prioriterer mindfulness i skolen og jeg underviser pt i Fjelsted- Harndrup Børneunivers.

 

 

 

download

Som frivillig i Landsforeningen mod spise-forstyrrelser og selvskade, leder jeg  to støttegrupper, både for ramte og pårørende. Derudover er jeg mindfulnessrådgiver- og underviser, samt chat-, mail- og personlig rådgiver for både sygdomsramte, pårørende og fagpersoner.

 

 

 

Som underviser på Akademiet for Mindful-ness og Livsbevidsthed, gør jeg en forskel for mennesker, som føler sig fanget i hverdagens trummerum. Nogle er stressramte, mens andre blot er parate til at møde livet ud fra et nyt ståsted, nemlig stedet under deres fødder. Fælles for dem alle er ønsket om øget nærvær i nuet.

 

 

Mit bidrag til REHPA og unge kræftramte er mindfulness, som er et super godt redskab til at øge livskvaliteten. Mindfulde øvelser, som bringer iboende redskaber i spil – fx åndedrættet, kropslig bevidsthed og evnen til bevidst opmærksomhed – skaber grobund for en beriget måde at være tilstede i livet.

 

 

Erhvervslivet har stor gavn af mindfulness i en travl og dynamisk hverdag med store beslutninger og deadlines. Når både krop og åndedræt bringes i spil, skabes en godt supplement til brugen af mentale ressourcer. Samarbejdet med netværksplatformen, EGN hjælper erhvervsledere til en hverdag med både trivsel og overblik.