Hvem er jeg?

img_4630pg_optMit navn er Pia

Siden 2001 og frem til 2014 har jeg arbejdet som lærer, primært indenfor frie skoler og efterskolerne.

Jeg har altid interesseret mig for menneskers trivsel og sindets natur. Mit arbejde som lærer har inspireret mig til at udforske sammenhængen mellem de tanker, mennesker tænker og den måde, vi lever vores liv. Hvorfor synes nogle, at livet byder på konstante udfordringer, mens andre oplever lethed og uanede mængder af muligheder?

Da jeg i 2013 var sygemeldt med stress, fik jeg for alvor øjnene op for sammenhængen mellem krop og sind. Mindfulness kom ind i mit liv og jeg opdagede, hvordan kroppen indeholder mange svar, – svar, som jeg tidligere forsøgte at ræsonnere mig frem til. Siden da er mindfulness blevet en integreret del af min måde at være i livet på. Det betyder ikke, at jeg lever det perfekte liv med evig glæde og ingen udfordringer. Nej, jeg er i en evig proces, hvor jeg hele tiden forsøger at integrere nye værktøjer og blive bedre til at agere fremfor at reagere.

I min årelange søgen efter svar på livets udfordringer, har jeg studeret mange bøger om kroppen, kognitive processer og relationer mellem mennesker. Jeg har hørt mange foredrag og deltaget på utallige kurser og workshops. Jeg har taget uddannelser indenfor pædagogisk psykologi, krisepsykologi, kommunikation, konflikthåndtering, coaching, mindfulness, TankeFeltTerapi og emotionel FrihedsTeknik

Trådene har samlet sig for mig og jeg bruger nu tre stærke værktøjer: ID Coaching, mindfulness  og TFT/EFT i mit arbejde med mig selv og i mit professionelle virke som ID Coach, BED-behandler, tankefeltterapeut og mindfulnessinstruktør.

 

Du kan se mine formelle kompetencer her.

Min coaching-, terapi- og mindfulnesspraksis i Odense åbnede i august  2015.

 

img_4640

 

YOUR LIFE IS A REFLECTION OF YOUR THOUGHTS

IF YOU CAN CHANGE YOUR THINKING

YOU CAN CHANGE YOUR LIFE