Hvem er jeg?

img_4630pg_optMit navn er Pia

Siden 2001 og frem til 2014 har jeg arbejdet som lærer, primært indenfor frie skoler og efterskolerne.

Jeg har altid interesseret mig for menneskers trivsel og sindets natur. Mit arbejde som lærer har inspireret mig til at udforske sammenhængen mellem de tanker, mennesker tænker og den måde, vi lever vores liv. Hvorfor synes nogle, at livet byder på konstante udfordringer, mens andre oplever lethed og uanede mængder af muligheder?

Da jeg i 2013 var sygemeldt med stress, fik jeg for alvor øjnene op for sammenhængen mellem krop og sind. Mindfulness kom ind i mit liv og jeg opdagede, hvordan kroppen indeholder mange svar, – svar, som jeg tidligere forsøgte at tænke mig frem til. Siden da er mindfulness blevet en integreret del af min måde at være i livet på. Det betyder ikke, at jeg lever det perfekte liv med den ultimative glæde og ingen udfordringer. Nej, jeg er i en evig proces, hvor jeg hele tiden forsøger at integrere nye værktøjer og blive bedre til at agere fremfor at reagere.

I min årelange søgen efter svar på livets udfordringer, har jeg især været nysgerrig på kroppens samspil med kognitive processer. Jeg har været til utallige foredrag og deltaget på et utal af kurser og workshops. Jeg har taget uddannelser indenfor pædagogisk psykologi, krisepsykologi, kommunikation, konflikthåndtering, coaching, mindfulness, yoga, tankefeltterapi (TFT), emotionel frihedsteknik (EFT), lydhealing, NADA, yoga og akupressur.

Trådene har samlet sig for mig og jeg bruger nu de mange stærke værktøjer i en intuitiv kombination, både i mit arbejde med mig selv og i mit professionelle virke.

 

Du kan se mine formelle kompetencer her.

Min praksis i Odense åbnede i august  2015.

 

img_4640

 

YOUR LIFE IS A REFLECTION OF YOUR THOUGHTS

IF YOU CAN CHANGE YOUR THINKING

YOU CAN CHANGE YOUR LIFE